neděle 25. prosince 2022

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem!


U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. Stromeček máme letos opět v bílé, k tomu letos dokoupených pár ozdob ledově průhledných. Asi nemá moc smysl fotit, je víceméně stejný jako roky předešlé. Asi jsme se už usadili :-) 


V říjnu jsem nastoupila do nové práce, k tomu si přihodila večerní školu. Dvakrát týdně večer angličtina, dvakrát Agilní řízení. Do toho nám ČEZ potvrdil instalaci FVE a tepelného čerpadla. Byly dny, kdy jsem myslela, že už to nedám - ale vše jsme přestáli, panely panelují, fukar fouká, topení topí, elektrika svítí, angličtina pokračuje i v novém roce, a z Agilního řízení už mám certifikát. Ještě musím udělat mezinárodní zkoušky. Ufff. Těch se trochu bojím. Jo, a úspěšně jsem prošla zkušební dobou, takže od 1.1. 2023 jsem v novém trvalém pracovním poměru. Juchů. 


Je jasné, že v takovém zápřahu moc času na ruční práce nebylo. Dodělala jsem Zuzčinu punčochu s lamou, ale nestihla ušít. Tak až příští rok. 




Kamarádce jsem chtěla vyšít ozdoby na stromeček. Dodělala dnes, takže zase s křížkem po funuse, ale jsem připravena na vánoce příští.

No, a to je tak nějak všechno. Na příští dny mám v úkolníčku jediný záznam - vyléčit se. A pak se uvidí, jakého kostlivce vytáhnu a dotáhnu do konce. 

Na příští rok si nedávám žádný závazek. A také nemám žádné stavební plány (zatím). Jen bych chtěla dotáhnout tu zahradu kolem bazénu a záhonů, a opravit dílnu po montáži tepelného čerpadla. Ale tam jsem momentálně na bodu nula - aneb absolutně netuším, co s tím udělat, aby to bylo funkční a na pohled hezké. 

5 komentářů:

  1. Jani, přeji krásné svátky a doufám, že si teď chvilku odpočineš. Jsi skvělá!
    A gratuluju k nové práci! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romano, moc děkuji, a i tobě a celé rodině krásné a poklidné vánoční svátky, a do nového roku všechno nej.

      Vymazat
  2. No panečku, máš toho naloženo pořád hromadu :-( ....tak snad už se to teď zlomí a budeš mít chvíli klidu. Ale i toho vyšitého máš pořád víc než já, takže v mých očích jsi nejvýkonnější z nejvýkonnějších, obzvlášť při tom zápřahu okolo. Ať se vám všem daří a ty jsi v nové práci spokojená. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji za návštěvu :-) Sice mám možná víc vyšito, ale ty jsi určitě také nezahálela a činila se v jiném oboru. Děkuji za přání, a doufám, že se někdy zase potkáme. Snad se ještě poznáme...

      Vymazat
  3. Thanks for providing such an interesting and informative blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...