čtvrtek 23. června 2011

22. června 2011

Jak tak koukám, tak se z nedělních aktualizací nakonec staly středeční. Ale to snad nevadí - konec konců - v neděli je fofr, celá rodina doma, o víkendu toho paradoxně vyšiji nejméně, v pondělí ráno v práci taky fofr, myšlenky na aktualizaci deníčku veškeré žádné... Ale středa - to už se vše pomalu uklidnilo, v práci i škole je vše ve svých kolejích, a i tak chvilka na aktualizaci se najde.

A co se stalo za minulý týden? Pokročila jsem s domem, jak jsem se těšila, ale ještě ho nemám celý hotový. Ale musím se pochválit - už se tolik neztrácím v předloze a nedělá mi problém přelétávat očima mezi předlohou a výšivkou. No hurá, ale že mi to tedy trvalo. Bohužel značky si ještě pořád nepamatuji, ale co už - jsem ráda, že nestrávím většinu vyšívacího času hledání místa, kde jsem v předloze a kde jsem na látce.




Chtěla jsem se podívat, kolik toho mám vyšito, a navíc potřebuji posunout výšivku na rámu, tak jsem vše oddělala, trochu vyžehlila, a tak se i vy podívejte, jaký kus už mám. Až mne to překvapilo:-)

Ráda bych do začátku prázdnin dovyšila tenhle domeček (plus lidi stojící před ním a pozadí kolem něj), abych ho mohla obšít.

A proč do začátku prázdnin? Protože to odjedou děti na prázdniny, a já vytáhnu utajované projekty, neboli dárky. A co to bude vám prozradím, až na nich začnu pracovat. Děti jsou naštěstí ještě celkem malé a na blog nechodí, takže když jim to neprozradíte vy, tak se nic nedozví:-)

1 komentář:

  1. Pěkně jsi pokročila, už se to začíná pěkně rýsovat!
    (A nezapomeň odstranit adresu svého blogu z historie potomkova počítače. Oni se nezdají... :-))
    manka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...