pondělí 1. října 2012

Výstava v knihovně

Dnes je 1. října a tento týden současně u nás v knihovně začíná Týden knihoven. Je spojen s výstavou amatérských umělců, na které se prezentují šikovní lidé z Čelákovic a okolí.

Náš Dámský klub finišoval, vyvíjel neskutečnou rychlost a šikovnost, a podařilo se mu dokončit a vystavit všechny tři společné deky, které jsme začaly.























Samozřejmě, že jsme se zúčastnily se Zuzankou i jako soukromé osoby - paní knihovnice byly tak hodné, že nám udělaly společnou expozici v dětském oddělení.



Dnes jsme si výstavu s Tomáškem rychle proběhli - byly tam krásné fotografie, zajímavé obrazy a úžasné batiky. Určitě se vy, kteří nejste zdaleka, zajeďte podívat. Já doufám, že se ještě na výstavu dostanu a přidělám pár dalších fotek, protože Tomášek vyfotil pouze naše výrobky (je to holt můj malý milý rodinný patriot - návštěvníkům poskytoval zasvěcený výklad ke všem vystaveným rodinným artefaktům...)

2 komentáře:

  1. Výborný nápad! U nás by to bohužel nešlo, protože tak krásné věci by se urychleně "vypařily".

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem ti to říkala, ale musím opakovat - jste v Čelákovicích opravdu MOC šikovné!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...