neděle 13. ledna 2013

Hotový vánoční dáreček - Bucilla Summer HandBag

Hotová výšivka
Jak už jsem psala, v rámci vánočního kolotoče jsem dostala od Andrey (anca11) vánoční dáreček a v něm sadu na vyšívání Summer HandBag od firmy Bucilla. Hned mezi vánoci jsem se pustila do vyšívání. Přece si ten vánoční dáreček musím pořádně užít!








Před obšitím
Z počátečního nadšení, kdy vlastní taška byla vyšita razdvašup, jsem byla krutě probrána při vyšívání květů. Tolik čtvrt křížků jsem v životě nezažila. A že už jsem pár výšivek dokončila. Chvílemi jsem vše chtěla vzdát... Ale vzdát vánoční dárek? Nikdy! A tak jsem po chvilkách vytrvale propichovala tvrdou Aidu a přidělávala čtvrtkřížek za čtvrtkřížkem. Jupí! Nakonec bylo hotovo....






Ale nebylo všem dnům konec.... Začalo obšívání.


















A opět květy mne vytrestaly - obšívat zhruba stejnou barvou - růžová na růžové - to bych chvílemi oříšek. Vyšila jsem tuhle čárku, nebo nevyšila? Jsem tady nebo někde úplně jinde? Každý jeden steh jsem pečlivě zaškrtávala v předloze, jinak bych se ztratila v růžové mlze... Nakonec jsem vydechla, oddechla, a musím říct - je to krásný obrázek!
















Andrejko - moc děkuji! Děkuji za dáreček, za radost z vyšívání, z vědomí, že jsi mi věřila, že takovou výšivku dokážu - a já jí fakt dokázala! Děkuji, a jsem velkým dlužníkem.

5 komentářů:

  1. Ahoj, vůbec nejsi dlužníkem. Jsem ráda, že jsem Ti mohla udělat radost a o tvých vyšívacích schopnostech jsem nepochybovala ani na minutu. Máš to krásně vyšité a je to ještě hezčí než když to bylo zabalené.Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani! Máš to krásné!!! Sice nevím, co je to "čtvrtkřížek", ale věřím, že to bylo náročné :) Výsledek ale opravdu stojí za to! Měj se krásně, J.

    OdpovědětVymazat
  3. Čtvrtkřížky a obšívání? Ještě že jsem Anču nevyfasovala já :-)) Krásně ses s obrázkem poprala a vlastně ji ho vyloženě přeprala! Vypadá nádherně!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju, čtvrtkřížky taky nemusím, ale výsledek je opravdu krásný

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...