úterý 10. dubna 2018

10.4.2018

A přišlo jaro.... Zastihlo mne v nedbalkách, do kterých mne uvelebila zlomená noha. Jabloně se chystají na květ, a ještě nejsou ostříhané. Živé ploty neupravené, neučesané. Tráva zplstnatělá. Záhony nepřeryté, zaplevelené. Trvalky neostříhané, a od země už chudinky vyráží nová generace, zoufale se tlačí skrz tu starou, která ne a ne uvolnit místo.

Přesto (nebo i proto) se snažím každý večer postoupit s křížky na Vánoční výšivce. Jde to hůř, ruce bolí z práce na zahradě, jemné nitky se zatrhávají o zhrublou kůži pletím, oči se klíží... Ale statečně postupuji dál. Občas vyhrožuji, že skončím na konci této řady, že už je to v podstatě funkční obraz, ale jak se znám, tak mi to nedá, a budu pokračovat.


Takže tu ji máte - stránku 30 - hurá - první 3 na začátku, dvě stránky do konce řady chybí.... A pak se uvidí

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jani, díky moc. Uvidím. Ale to ukončení už teď mne láká....

      Vymazat
  2. Já myslím, že to časem dáš. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnooo, uvidíme.... Zase si říkám, že už by to mohlo být jednodušší - tedy až na ten bláznivý strom

      Vymazat
  3. ... nádhera, obdivuji tvoji trpělivost. Pohodové jarní dny a jak mi tvrdí kamarádka: jaro bude i když tu zahrádku nezryješ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, Miluško, bude. Ale záhony už mám zryté, tak hurá na pokračování. Saláty se tlačí, ředkvičky a kedlubny taky, doma za oknem rajčata a papriky, takže hlásím připraveno. Co nebude, nebude, ono to taky půjde.¨

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...