úterý 24. ledna 2012

Ocenění od srdce

Dnes mne v mailu překvapila informace od mé kamarádky Ivany, že se mám podívat k ní na blog - nahlédla jsem, a překvapením zalapala po dechu, abych se následně s dojetím rozplakala. Ivanka je moje dobrá duše, a věnovala mi nádherné ocenění - ocenění tohoto mého blogu.

V životě by mne nenapadlo, že tento můj pokus o zveřejnění mých "podivných" aktivit by mohl někoho bavit. Jsem moc ráda, že si našel pár čtenářů, a že se některé nicky objevují pravidelněji i v komentářích. Každý jeden mne velmi potěší a zahřeje u srdíčka. Možná i proto má toto ocenění tvar srdíčka...

Tímto ještě jednou moc a moc děkuji Ivance http://ivana-cross-stitch.blogspot.com za milá slova, která o mně napsala, a za toto ocenění.

Pravidla - nech odkaz na svém blogu na osobu, která Ti ocenění udělila. Vyber 5 blogů, které chceš ocenit. Tyto blogy nesmí mít víc jak 200 čtenářů - členů. Svým nominovaným blogům zanech ocenění na jejich blogu, aby věděli, že je chceš ocenit. Potom vyvěs ocenění na svém blogu.

S velkou zodpovědností a radostí jsem vybírala blogy, kterým toto ocenění pošlu dál. Jsou to tyto:

Janě http://pleasenthome.blogspot.com za blog, který mne vždy pohladí po duši a který velice ráda navštěvuji.

Ditě http://u-ditus.blogspot.com/, jejíž úžasné šité polštářky, andělky a hajánky nepřestávám obdivovat.

Adélce http://mimosa68.blogspot.com (tedy asi spíš její paničce) za to, že obě jsou.

Nykli http://nykli.blogspot.com/, jejíž příspěvky čtu s chutí nejen na jejím blogu, ale i na nejmenovaném diskuzním serveru.

Vlastičce http://sem-tam.blog.cz, kterou sleduji na obou jejích blozích s velkou radostí, jen občas nestíhám dopisovat komentáře, protože je neskutečně šikovná a činorodá.

Všem pěti moc děkuji za milé chvíle strávené nad jejich příspěvky.

Jana

4 komentáře:

  1. Janičko, i tobě moc a moc děkuju za toto krásné ocenění a moc si ho vážím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, moc Ti děkuji. Je to strašně milé, když ty moje nic moc fotky někoho osloví. Udělala jsi mi obrovskou radost.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Jani.
    Velmi si vážím tohoto ocenění.
    Pravdou je, že pži otevření e-mailu jsem zprvu koukala jako překvapená nechápavá vráná ... a nakonec mě to velmi dojalo.
    Velmi jsi mě tím překvapila a udělala ohromnou radost :)

    Krásný den

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, já ti taky zasílám srdíčko - za všechno - však víš. Jitka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...