sobota 11. srpna 2012

Bowls with Borders Blog Hop

Poprvé v životě jsem se přihlásila do projektu s názvem Blog Hop. Doufám, že jsem vše pochopila správně a neudělám si mezinárodní ostudu.

Madam Samm ze !Sew WE Quilt! a Carol z Just let me Quilt organizují akci, při které patchworkářky z celého světa budou šít svou verzi vzoru od Reginy Grewe s názvem Bowls with Borders. Když jsem tento vzor poprvé uviděla, byla jsem nadšená a hned jsem jasně viděla, jak ho zpracovat a kam s ním. Od pondělí 13. srpna až do 28. srpna můžete sledovat na různých blozích, jak lze dané téma zpracovat. Můj "den" je 19. srpna. Uff. Informace o plánu a účastnících najdete v prokliku na pravé straně tohoto blogu.

Pomalu, ale jistě realizuji svou představu. Šití na papír je zábavné, a nevím, kdy skončím, protože vymýšlení různých misek a ozdob na ně mne hrozně moc baví. No, budu muset skončit rychle, abych stihla i prošití. Dělám si legraci. Top už mám hotový... Schválně, kolik misek jsem naskládala na sebe?

Takhle vypadá ta úplně první:-) Abyste neřekli, že nic neukážu:-)

4 komentáře:

  1. Zajímavý projekt, jak jsi ho objevila? Ale jsem mimo, já bych nic nevymyslela. Vypadá to zajímavé a předloha moderně. Tak jsem zvědavá, co vymyslíš Ty. A kolik misek jsi naskládala na sebe? To opravdu netuším, ale jsem moc zvědavá na výsledek!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem také zvědavá jak ty misky vypadají. Ráda bych také udělala, ale objevila jsem to moc pozdě.A ostudu si určitě neuděláš.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, že jsi se zastavila i za milá slova. Již byly uveřejněny některé misky, a vypadají velmi dobře. Doufám, že i ty moje se budou líbit. Jana

      Vymazat
  3. Tak tohle je pro mne španělská ves. Jani, doneseš běhoun ukázat na zářijový sraz? J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...