neděle 12. srpna 2018

12.8.2018

Horké léto se pomalu chýlí ke konci - noci konečně jsou chladnější, takže člověk i zbytek přírody s úlevou vydechne. Večery jsou delší, rána pošmournější. Opadané, oschlé keře znovu začínají rašit, i ta tráva místo sena vystrkuje zelené prstíčky, aby užila posledních teplých dnů.

Letošní léto bylo teplotně vydařené, děti jsou opálené, spokojené, jen ten bazén jim chyběl. Budeme se muset nad tím zamyslet, pokud by mělo být počasí v dalších letech v tomto duchu.

Já letošní léto považuji za nešťastné, šílené, bláznivé - začalo nepodařenou dovolenou, a pokračuje životem v šíleném stresu a úprku. Často se mi chce únavou plakat, lehnout si na místě na zem a už se dál nehnout, ale nějak člověk zase vyškrábne nějakou energii a jede se dál...

Ani toho času na zahradu, domácnost, natož ruční práce není moc. Tak po dvou měsících dokončená 34. stránka na HAEDce:





A zapomněla jsem minulý měsíc dát sedmou řadu Row-by-row BOM quiltu:


Srpen ještě nemám :-( Stejně jako bloky do klubové deky. Ach jo. Hlavně ty bloky musím nějak stihnout do konce prázdnin.

1 komentář:

  1. Jani, myslím na tebe. Jednou se prostě vyčasit musí. Ve všem... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...