úterý 16. října 2012

Záložkovaná poprvé...

Nevím proč, ale každý podzim mne přepadne nutkavá touha vyšít dětem pár záložek. Naprosto stejně jsem dopadla i letos - objevily se první žluté listy na stromech, vykvetly astry na záhoně, a já se ponořila do svých zásob, a vytáhla - záložky:-)

Jako první na mne vykoukla záložka od firmy Vervaco s medvídkem Popcorn the Bear. Koupila jsem jí Zuzince na posledním velkém vyšívačském srazu, který se konal v Praze v Edenu a pořadatelem byla firma NB Vyšívání. Hned jsem se do ní pustila, protože další sraz je tuto sobotu, 20. října. Ale tentokrát se nezúčastním...

Záložka se vyšívala krásně. Vyšívá se na kanavovou stuhu, po dokončení se záložka podžehlila vlizelínem (vše bylo součástí sady). I to obšívání mne bavilo - medvídek byl najednou krásně chlupatý.

A na čem pracuji teď? No přece na záložce - pro Tomáška, aby mu to nebylo líto. Jeho záložku mám koupenou už pekelně dlouho - koupila jsem jí na první srazu ve Škrdlovicích, což už je pomalu pět let... Až se stydím, že byla ve skříňce tak dlouho.

3 komentáře:

  1. Musím říct, že se mi zastesklo po vyšívání. Krásná záložka. Asi si taky udělám stránku plány na další rok. První položka bude nové brýle a po nich pak teprve mohou přijít další. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. To je zvláštní asociace - podzim - záložky :-) Ale pochopitelná. Bude zima, to je nejlepší zalézt do postele s knížku.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi ale šikovná maminka!!! Hned se bude příjemněji číst :-)

    Jani, moc se omlouvám, totálně jsem zapomněla na sraz :-( Budiž mi omluvou, že jsem byla s Rozárkou na oslavě narozek její spolužačky :-) Ten týden tak rychle utekl... ještě jednou se moc omlouvám!!!

    Pa, J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...