čtvrtek 8. září 2011

8. září 2011

Včera večer jsem dokončila Pipi Dlouhou punčochu. Dnes jsem jí vyprala, vyžehlila, a slavnostně předala budoucí majitelce. Ta se několikrát ujišťovala, že jí tuhle výšivku fakt pověsím v pokojíčku, a na oslavu shlédla všechny díly seriálu o Pipi, které vlastní na DVD. Ufff, zapomněla jsem, jak je ta šílená hudba mezi jednotlivými epizodami vtíravá. Budu jí zase slyšet i ve snu. Ale pro tu radost té mé malé cácorky to stálo:-)

A tu je - Pipi Longstocking od firmy Lanarte. Vyšíváno na originální mramorované bavlně s plátnovou vazbou.

Zuzanka se už těší, až půjdeme spolu vybírat rám a případnou paspartu... Jestli se uzdravím, tak to zkusíme o víkendu.


A do čeho se pustím teď? Ještě nevím. Měla bych dokončit tu vánoční podložku Skaters Village od firmy Dimensions. Také mne láká doplnit garderobu našim Barbínkám a Shellinkám. Nebo ušít nové prostírky. Nebo taštičku na baletní trikot (krávorožec je v aktovce poněkud neskladný). Nebo polštáře pro synka, abych ho pořád jen neodstrkovala. Nebo pletené taštičky a mističky z papíru. A také jsem dlouho neháčkovala a nepaličkovala.... No, uvidím, do čeho se nakonec pustím.

3 komentáře:

  1. Koukám, že bys potřebovala tak dva páry ruku navrch. :-))
    Pipi je parádní!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem se nepodepsala... :-) - manka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna výšivka. Dagmara5

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...