čtvrtek 22. března 2012

21. března 2012


První jarní den! 

S prvním jarním dnem jsem změnila i pozadí, abych pěkně ladila s tím, jak je venku nádherně:-) Musím se přiznat, že nejsem zrovna fanda zahradních prací, ale co už nadělám, když máme naše latifundie... Musím se pochválit, že s dopomocí už mám ostříhané a vyklizené trvalky, vřesoviště, maliní, ale také víno. To teď kape na terasu z ran, až je mi ho líto, jak pláče. Naposledy jsem se včera snažila zapojit vodu ve studni - no jako obvykle neúspěšně - všude mi to teče, stříká, ale konev jsem napustila, tak co. Jak já nerada lezu do té studny mezi slimáky a obrovitánské pavouky...

Minulý týden jsem pracovala na SAL projektu Before Christmas. Mám hotovou jednu barvu, nejtmavší hnědou, a začala jsem pracovat na další barvě.















Téměř hotová první stránka - a nic...


Znovu jsem se vrátila k HAED výšivce (ano vosarko, už pracuju). Doufala jsem, že budu mít hotový list, ale v neděli večer mne přemohla nějaká choroba, a ještě stále nejsem stoprocentně v pořádku, a hlavně - doháním resty v práci. Takže Šárko - snažím se, a snad příští středu už ukážu hotový první list. Stejně tam pořád není nic moc vidět - nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu:-(











Jarně nazdobné capuccino...
Dnes, ve středu jsem musela do Prahy navštívit zdravotnická zařízení, abych se nechala přesvědčit, že jsem ještě pro další život použitelná:-) A abych měla ten výlet veselejší, dohodla jsem si s Ivankou oběd a kafíčko. Oběd i káva byli výborné - pochutnala jsem si a byla jsem jako sud. A capuccino nám přinesli krásně nazdobené - koukněte na fotky. Od Ivanky jsem dostala nádhernou šálu. Cestou domů mi zbyla chvilička času, tak jsem na otočku zaskočila do Flex-texu, a jasně, že jsem si něco koupila. Tak teď už jen z těch kousíčků látek něco ušít.... Bohužel termíny v práci mne momentálně drtí, takže to asi hned tak nebude - ale snad do velikonoc to stihnu... Moc bych si to přála.



4 komentáře:

  1. HAEDky máš pořádný kusanec! Ještě jsi zapomněla vyfotit záložku a vajíčka. Kafíčko bych si hned znovu dala :-) A taky tu nevidím fotku koupených látek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záložku a vajíčka mám vyfocené v některém ze starších příspěvků:-) Látky nevyfotím, až z nich něco spáchám... Taky nemůžu ukázat všechno, pak byste sem nechtěli chodit:-)

      Vymazat
  2. Jani, to cappuccino... bohužel mne také něco srazilo, nějaká slabota či co, tak si zatím nechávám zdát i o tom zcela obyčejném kafíčku :-( Ale tak krásně nazdobené... to musela být mňamka! :-)
    Výšivka vypadá pěkně! A s tou druhou se nechám překvapit :-)
    Zahradním pracem zdar a návštěvám studny obzvlášť :-) Opatruj se!

    OdpovědětVymazat
  3. Janulka výšivky máš nádherné

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...