čtvrtek 12. dubna 2012

12. dubna 2012

Děti se vrátily, začala jim zase škola, a já musela zpět do práce... Takže se vracím k běžné frekvenci příspěvků - no, skoro.

Deka s pracovním názvem "Medvědí ukolébavka" už je sešitá a připravená k sesendvičování a prošívání. Až bude hotová, přidám fotku. Současně už připravuji látky na deku další, mám jí v hlavě, tak doufám, že vyjde podle mých představ...

A abyste nebyli ochuzeni o nějakou tu fotečku, tak po dnešním porovnání mé pididílničky jsem udělala pár fotografií, abych ukázala, kam všude jde vtěsnat šicí stroj. Kdybyste byli na pochybách, co to je za stůl, ve kterém je stroj zapuštěný, tak vězte, že to je bývalý přebalovací pult - jen jsem vyhodila vrchní desku s vyříznutým otvorem pro vaničku a místo ní dala polici, do které mi manžel vyříznul otvor na šicí stroj, a vyříznutou desku pověsil na čtyři dlouhé kotvicí šrouby a vytvořil tak "poličku" na stroj. Quiltovací stolek, který se dodává spolu se strojem, mám schovaný v kumbálu a vozím ho s sebou pouze na patchworkové dovolené (tedy spíš vozila, ale třeba zase někdy budu...).




4 komentáře:

  1. Tak to Ti teda závidím, takovou dílničku. Já mám šicí stroj v kuchyni pod stolem...

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to super a to syslište,ja mam dielňu z obývačky

    OdpovědětVymazat
  3. Ivana, Marla - děvčata, díky moc. Je to přestavěná kotelna, mrňavý kumbál, průchozí technická místnost mezi obytnou částí a garáží. Ale jsem ráda, že jí mám - konečně nemusím uklízet rozešité, stačí zavřít dveře - a mám uklizeno.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, dílničku máš super!!! Já šiju v jídelně na stole :-) Ale polepšila jsem si, šila jsem na konferáčku :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! Jsou pro mne moc důležité. Jana

25.12.2022

 Krásné a poklidné vánoční svátky všem! U nás rochu ve zmatcích, trochu v nemoci, ale i tak jsme si Štědrý den s dětmi užili dle možností. S...